I min undervisning tager jeg udgangspunkt i din hest og i dig – hvor I er individuelt og i forhold til hinanden. Du lærer at lytte til og forstå din hest bedre, du får værktøjerne til at få det rigtige mindset i forhold til at opnå tillid og et godt samarbejde – og du får masser af inspiration til træning fra jorden, som giver en glad, smidig og holdbar hest.
Træning fra jorden og Harmonisk Horsemanship
Horsemanship er ikke noget man gør – Horsemanship er en filosofi om/tilgang til heste og træning af heste. Denne filosofi bruger vi i træning fra jorden. Du får inspiration til og øves i at håndtere din hest fra jorden
Træning fra jorden kan bl.a. bestå i øvelse af grundpositioner, bom øvelser, miljøtræning, trailertræning m.m.
Du får masser af inspiration til træning fra jorden, som giver en glad, smidig og holdbar hest.
Hesteforståelse – en afgørende brik i puslespillet
Jeg underviser i hesteforståelse og de såkaldte dæmpende signaler (læs mere på bloggen). Jeg observerer dig, når du håndterer din hest og hjælper dig til at se og forstå de signaler, din hest sender – og jeg underviser dig i, hvordan du bruger din viden. Du får altså konkrete værktøjer, så du kan opnå den bedste balance og harmoni med din hest.
Er du den bedste version af dig selv i forhold til din hest?
Rigtigt ofte bunder problemer mellem menneske og hest i, at mennesket ikke er den bedste version af sig selv. Er du stresset, træt og har du hovedet fyldt op af bekymringer, to do lister og uafsluttede issues, så er du ikke den bedste version af dig selv. Hestene vil rigtigt gerne være sammen med os mennesker – de foretrækker dog, at vi er groundede og tilstede. Nogle heste trækker sig helt, hvis ikke vi er det.
Ved hjælp af mindfulness-, NLP- og coaching teknikker arbejder vi os frem til den bedste version af dig. Og udover at du kommer til at føle dig bedre tilpas, vil du også opleve, at kommunikationen med din hest bliver forbedret.
Indsatsen
Der er ikke nogen quick fixes, når man arbejder med kommunikationsproblemer og uønsket adfærd. Mange oplever ændringer og ny adfærd allerede i første lektion, men resultaterne afhænger af, at du bruger den viden og de værktøjer du får. Hver gang du er sammen med din hest. Hyppighed og antal nødvendige lektioner afhænger helt af hesten og af dig og dine mål.
Klik her for at læse mere om HorseMama Sessions
Udstyr:
Der er ikke krav om specielt udstyr. Brug den type grime eller kapsun, som du og din hest trives bedst med og en godt træk- eller trænings-tov. Det kan være en fordel at også have en lang dressurpisk – gerne mellem 110-130cm (evt. Linda Tellington Jones pisk “trænerens forlængede arm”, som du kan læse mere om her: https://www.horsemama.dk/hvad-er-der-med-den-der-hvide-pind/).
Det er muligt at låne udstyr af mig, hvis du kontakter mig senest dagen før vores aftale.
OBS – Oplever du en adfærdsændring hos din hest, anbefaler jeg naturligvis, at du får undersøgt om et fysisk problem (smerter, skade, sygdom) kan være årsagen.
Min inspiration
Den absolut største inspiration kommer fra alle de dejlige heste jeg er så heldig at få lov til at arbejde med. Når først vi virkelig lærer at lytte til vores heste, så bliver de en enorm kilde til viden og inspiration.
Derudover er jeg uddannet Horse in Harmony Trainer hos Ute Lehmann, som er min mentor og inspirator. Jeg samler også inspiration hos Andrea Datz, Mark Rashid, Kim Walnes, Rachaël Draaisma m.fl.
Undervisningen tilbydes der hvor din hest er opstaldet og tilrettelægges efter de muligheder der er på stedet (ridebane, ridehus osv).
Det er elevens (evt. forældres) ansvar, at tilladelse til undervisere udefra foreligger.
Jeg underviser både på hverdage og i weekender.
Aftalt undervisning kan pga sygdom eller skader hos dig eller hesten aflyses indtil om morgenen kl. 8 på undervisningsdagen. Ved senere aflysning opkræves fuld betaling.
Betaling skal ske ifm undervisningen og kan ske kontant eller via MobilePay til 40431.
Jeg forbeholder mig ret til at aflyse undervisningen efter lektionen er startet, hvis jeg kan se, at hesten er syg, skadet eller hvis det på anden vis er uforsvarligt at fortsætte undervisningen. Hvis undervisningen afbrydes pga dette, opkræves betaling stadig.